Ние от Дитекс предоставяме безусловна 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, можете да ги върне в срок от 30 дни от датата на покупката. Вие ще получите безусловно пълно възстановяване на заплатената от Вас сума (минус стойността на доставките и стойността на услугите за инсталиране на софтуерни продукти).

Снимките на всички продукти в сайта са направени от АУТО ДИТЕКС ООД директно от продуктите, които ще получите при покупка. Изображенията представляват реалните продукти такива, каквито ще Ви бъдат доставени, с всички техни характеристики и принадлежности. Стриктно следим за качеството на продуктите. Всички продукти, които не са произведени от нас са директно от производител, без допълнителни вносители и без посредници.

Нашата цел е да Ви предоставим качествени продукти при спазване на всички законови изисквания и грижа за Вас като наш клиент и потребител.

Уведомяваме Ви, че съгласно чл. 52, ал. 1, т. 7 във връзка с чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите имате правото да се откажете от закупения от Вас продукт без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина за отказа. Това право можете да упражните в разстояние на 7 работни дни считано от датата, на която сте получили съответния продукт и при условие, че съхраните получения продукт, неговото качество и безопасност през този срок. Съхранението на продукт включва запазване и неунищожаване на оригиналните опаковки на продуктите, непремахване на етикети от всякакъв вид върху продуктите или скачени с продуктите и други подобни действия или неизвършване на действия. При отказ и връщане на продукти ние ще Ви възстановим пълния размер на заплатените от Вас суми за стойността на продуктите (цената с ДДС, която сте заплатили за тях).

При всяка поръчка, която вече е доставена на Вашия адрес и направите отказ по горе упоменатите условия, заплащате транспортните разходи.

За да се свържете с нас, можете да използвате формата контакти или да ни пишете на адрес:
Ауто Дитекс ООД, Стара Загора 6000, ул. Ген. Столетов №44 или на e-mail: ditex@abv.bg

За директна връзка: +359 (0) 899415025 ; +359 (0) 899720771