Доставка

Всички ваши поръчки ще бъдат обработени и изпратени в рамките на 1-2 работни дни освен ако не е посочено нещо различно.

Разходи за доставка

Ние трябва да знаем вашият пълен адрес за доставка и телефон за връзка. Куриер доставя поръчания продукт/и на посочения от Вас адрес. Точната стойност на доставката е в зависимост от действащите тарифи на посочената от Вас куриерска фирма. Стойността на доставката зависи от общото тегло на избраните от Вас продукти и тяхната обща стойност. Използваме куриерските услуги на Спиди и Еконт. Ако желаете конкретна куриерска компания, различна от посочените две, трябва изрично да ни уведомите за това, за да спазим Вашето изискване.

Международни поръчки

Ако живеете и работите в чужбина, не е проблем да доставим това което сте купили от нашата фирма до посочен от Вас адрес в по-голямата част на света. Моля имайте предвид, че ние НЕ носим отговорност за загубени, повредени или откраднати стоки по време на доставката. Понякога е възможно пратката да се загуби и ние нямаме възможност да я проследим освен ако не е изпратена с DHL, UPS, GLS и други надеждни куриери.

Много често "загубените" пратки са конфискувани от митниците. Ако не получите вашата пратка до 15 работни дни, изпратете запитване за пратката в местния клон на митницата.