ICOM - Integrated Communication Optical Module

Състои се от следните компоненти:

ICOM A2 или NEXT

— използва се за диагностика и програмиране на всички BMW автомобили с OBD2 букса за диагностика. Освен това може да се използва допълнителен OBD2 женски към OBD2 мъжки удължаващ кабел, което несъмнено добавя гъвкавост и удобство във всекидневната работа. Свързването на ICOM-A2 към лаптопа се извършва посредством висококачествен мрежови кабел.

ICOM B

— използва се за програмиране на BMW автомобилите чрез включване към оптическата щина: MOST-Bus (Fiber Optics System). Свързването му се извършва с помощта на USB кабел.

ICOM C

— това е преходник от OBD2 към BMW 20 крака диагностична букса. Използва се за диагностика на по-стари автомобили BMW, произведени преди 2000 година.

• Лаптоп Lenovo ThinkPad Т420, T430, подобен;

• Процесор Core i5 или по-мощен;

• Минимум RAM: 3GB;

• Минимум HDD: 320G

BMW ICOM NEXT професионална диагностична система

Диагностичната система BMW ISPI Next е най-функционалната платформа, която позволява обслужването BMW автомобилите на дилърско ниво. Кодочетеца BMW ICOM NEXT е предназначен за диагностика, кодиране и програмиране на всички модели автомобили BMW. Това е най-новото диагностично оборудване за BMW, което поддържа всички серии BMW, както и най-новите модели коли. С него  се осъществяват не само процедурите по диагностиката и сервизните настройки но така също BMW ICOM позволява да се изпълняват всички операции по кодирането и програмирането.

ВАЖНО: Диагностиката на BMW автомобилите посредством ICOM A2 и NEXT диагностични глави се извършва по Wi-Fi! Безжичната Wi-Fi връзка осигурява удобство на работа понеже не се налага да разпъвате кабели, които все не стигат и се спъвате в тях.

При евентуални проблеми с нормалното функциониране на вашата БМВ диагностичната система, ние от Дитекс предоставяме компетентна консултация и диагностика. Няма значение дали тази апаратура е била купена от нас, от друга фирма или от чужбина.

Понеже BMW Next диагностичната система се състои от множество компоненти както хардуерни, така и софтуерни, моля свържете се с нас преди да я закупите от нашия магазин, за да изясним всички детайли.


BMW ICOM NEXT диагностична система

  • Код на продукта: K200
  • Наличност: В наличност
  • 1,668.00лв

  • Без ДДС: 1,390.00лв

Свързани продукти

BMW ICOM B - оптическа глава

BMW ICOM B - оптическа глава

BMW ICOM-B Адаптер за свързване към оптичната шина на автомобила.Използва се за програмиране на BMW ..

384.00лв Без ДДС: 320.00лв

BMW ENET Wi-Fi адаптер

BMW ENET Wi-Fi адаптер

X-Bimmer WiFi ENET адаптер за кодиране и диагностика на БМВEthernet (ENET) комуникацията се използва..

240.00лв Без ДДС: 200.00лв

Кабел за диагностика BMW K+DCAN

Кабел за диагностика BMW K+DCAN

Кабел за диагностика BMW INPA K+DCAN USB с FT232RL чипBMW INPA K+DCAN USB е достъпен диагностичен ск..

84.00лв Без ДДС: 70.00лв

BMW ENET кабел за диагностика

BMW ENET кабел за диагностика

ENET кабела за диагностика е предназначен за диагностика на най-новите модели BMW F, G и I серии.&nb..

36.00лв Без ДДС: 30.00лв